Ook dit jaar zijn er in aanloop naar de NK's in februari weer indoor wedstrijden. Dit jaar organiseren Phoenix en U-Track de wedstrijden weer samen en wel op 22 december, 5 januari en 19 januari. In de atletiekhal te Utrecht is geen rondbaan dus zijn er alleen maar sprint onderdelen en technische onderdelen mogelijk. Sinds 2017-2018 zijn de wedstrijden veranderd naar de zaterdagmiddag en voorafgaand aan de reguliere wedstrijd zit er nu een programma voor de Pupillen A (uitgezonderd 5 januari ivm clubkampioenschappen)

Er zijn 4 zones in de hal die gelijktijdig gebruikt kunnen worden: een sprintbaan voor 50m, 60m en 50/60m horden, een voor hoog, een voor polshoog en daarnaast één officiële verspringbak.
Het chronoloog ziet er als volgt uit (mogelijk volgen er aanpassingen, dit naar aanleiding van deelnemersaantallen).

TijdOnderdeelCategorieMax TijdOnderdeelOpmerkingCategorieMax
15:0050mJun/Sen/Mas66 15:00Verspringengroep 1Jun/Sen/Mas15
15:4060m groep AJun/Sen/Mas90 15:30Polshoog> 3.08m (min PR 3m)Jun/Sen/Mas20
16:4060m HordenJun/Sen/Mas11 series 16:00Verspringengroep 2Jun/Sen/Mas15
17:3060m groep BJun/Sen/Mas48 17:00Verspringengroep 3Jun/Sen/Mas15

Locatie

Onze indoorwedstrijden worden gehouden in de atletiekhal van Sportcentrum Galgenwaard te Utrecht (officiële B-accommodatie) en zijn met elektronische tijdwaarneming.

Kosten

  • Junioren/Senioren/Masters € 3,50 per nummer
  • Bij het inschrijven dient een incassomachtiging te worden afgegeven. Mocht dit een probleem zijn dan kan men contact opnemen met de organisatie
  • Kosteloos afmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de wedstrijd
  • Terugboeken van de incasso zonder geldige reden (afmelding na incassodata is geen geldige reden) leidt tot uitsluiting tot de indoorwedstrijden van AV U-Track en AV Phoenix

Inschrijven

  • Let op! Inschrijven vanaf 21 december 07:00!!
  • Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier. Mochten er vragen zijn dan kan men deze kwijt op organisatie@indoorutrecht.nl. Alleen inschrijvingen via het online inschrijfformulier worden geaccepteerd. Andere manieren (zoals e-mail of A-formulier) worden niet geaccepteerd (WR, Art 142).
  • Deze wedstrijd is bijna altijd volledig vol. We werken met reserves, tot 2 dagen voor de wedstrijd. De laatste 2 dagen voor de wedstrijd laten we geen reserves meer toe. Bij het afhalen van de startnummers kan er worden geïnformeerd naar vrijgekomen plekken, vol=vol. Door afmeldingen kunnen we heel veel reserves toelaten (voornamelijk de sprintnummers/hordennummers).
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om te selecteren in de reserves.
  • Zorg dat je de wedstrijdregels hebt gelezen!

Deelnemerslijst

Een overzicht van de inschrijvingen tot nu toe staat hier.

Serie indelingen

De serie indelingen worden alleen in de hal opgehangen. In principe zal de deelnemerslijst leidend zijn voor de serie indelingen. Indien er veel exact dezelfde tijden zijn opgegeven dan zal de volgorde van de deelnemerslijst niet helemaal kloppen met de serie indelingen.

Startnummers

Startnunmmers kunnen vanaf xx:xx worden opgehaald

Uitslagen

Beschikbaar op Atletiek.nu